Nyt fra Fysioterapien Sct. Jørgen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MBT sko

- 50%

på alle tilbageværende modeller

>> Læs mere...

Virksomhedsordning

 

Hos os tilbyder vi forskellige skræddersyede ordninger til virksomheder. Vi har stor erfaring, og mener derfor at vi, uanset jeres virksomheds størrelse og behov, kan give et kvalificeret tilbud.

 

Blandt andet tilbyder vi ergonomisk råd og vejledning med henblik på indretning af arbejdspladser, samt rådgivning om forebyggelse og behandling inden for arbejdsrelaterede lidelser.

 

Vejledningen kan indeholde information om arbejdsrelaterede lidelser i muskler og led. Der bliver informeret om hensigtsmæssige arbejdsstillinger og bevægelser, hvilke symptomer man skal være opmærksom på, og hvordan man kan forebygge og måske løse problemer ved hjælp af øvelser, ændringer af dårlige vaner og korrekt indstilling af arbejdspladsen.

 

Der kan ligeledes tilbydes en gennemgang af medarbejdernes arbejdsplads med henblik på indstilling af stol og bord, placering af skærm, tastatur, mus eller lignende. Arbejdsstationen bliver individuelt indstillet, så den opfylder den enkeltes behov og samtidig er ergonomisk korrekt.

 

Vi tilbyder også behandlinger på arbejdspladsen, hvor en fysioterapeut kan behandle hvor I er.

 

Dette er blot nogle af de ting, vi kan tilbyde din virksomhed. Og vi vil, til en hver tid, bestræbe os på, at sammensætte et forløb, der tilgodeser jer og jeres medarbejderes specifikke behov. Så ring eller skriv til os og aftal et uforpligtende møde.

Bestil tid online

Du er velkommen til at booke en

tid online, eller du kan ringe til os.

 

Telefon: +45 97 42 79 09

Læs mere

Åbningstider

Mandag - Torsdag 8.00 - 18.00

Fredag

8.00 - 16.00

 

Telefon: +45 97 42 79 09

Læs mere

Fysio Flow er en træningsform der arbejder med kroppens bindevæv. Ved inaktivitet, stress og stillesiddende arbejde, bliver bindevævet stift og stramt, og svært at bevæge. Fysio Flow handler om, at øge bevægeapparatets bevægelighed og styrke. Fysio F
Klinikken kan tilbyde et dynamisk aftryk af dine fødder, som kan være værdifuld information...
Vi er 2 osteopater, Lone Ohm og Anne-Mette Kudahl, som kan tilbyde den...
Til forside

Fysioterapien Sct. Jørgen   |   Se oversigt   |   Udskriv siden   |   Send e-mail

Fysioterapien Sct. Jørgen   |   Hostrupsvej 21   |   7500 Holstebro   |   Telefon: +45 97 42 79 09   |   E-mail: fysioterapiensctjorgen@gmail.com